Getting better & better, and better

Training: Mentoren en coaches van MedewerkersElke morgen wanneer ik wakker word, is mijn grootste vreugde: dat ik Salvador Dali ben.

 ~ salvador dali ~

Ben je op zoek naar een inspirerende, praktijkgerichte training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Een echte, stevige training die jouw persoonlijke effectiviteit daadwerkelijk bevordert en waarin je leert kritisch te reflecteren op jezelf? Dan is dit misschien iets voor jou.

Hoe kom ik eigenlijk over? In deze training kom je erachter hoe mensen tegen je aankijken, welke invloed jij hebt op anderen en hoe je je performance verder kunt uitbouwen waarbij je gebruik maakt van je sterke punten. Er komt psychologische effecten aan de orde, die herkenbaar zijn in je dagelijkse praktijk. Onderwerpen die tijdens de training en de follow-up aan de orde komen:

  • Persoonlijke performance
  • Patronen in de communicatie
  • Openheid en feedback
  • Feedback geven/ontvangen
  • Assertiviteit

De inhoud van de blokken is bij uitstek praktijkgericht: dat houdt in dat er veel geoefend wordt. Tijdens de training worden verschillende werkvormen gehanteerd, zodat tegemoet wordt gekomen aan de verschillende leerstijlen van de deelnemers. Centraal staat de persoonlijke benadering en begeleiding: daarom wordt er met kleine trainingsgroepen gewerkt.

Overige informatie over de training

Duur van de training : 3 dagen (8 dagdelen), met een follow-up van 1 dag (2 dagdelen). De training vindt plaats in het midden van het land.

Kosten:  € 1845,- Dit is inclusief opleidingsmaterialen en persoonlijke DVD-set, exclusief BTW en arrangementskosten.

Voor inschrijving, vragen of een uitgebreide toelichting op deze training kunt u contact opnemen met 06 23747308, of e-mail naar: info@tooltraining.nl.

Tool training & opleiding IMG-2-300x188

Testimonials:

“Een heel interessante training, de dagen zijn voorbijgevlogen. Ook confronterend, vooral de opdracht met de feedback-kaarten.”  (Erwin, 34 jaar)

“Ik heb een hele positieve ervaring gehad tijdens de training. Ik werd uitgedaagd n om naar mezelf te kijken, maar dat heeft mij alleen maar inzichten opgeleverd die ik niet had durven hopen.”(Johan, 39 jaar).