Professionals in Ontwikkeling

Succesvoller door reflectie en inzichten in eigen gedrag

De training Professionals in Ontwikkeling is een inspirerende, praktijkgerichte training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Een echte, stevige training die jouw persoonlijke effectiviteit daadwerkelijk bevordert en je inzicht geeft in de invloed van je eigen gedrag op anderen, waarin je leert kritisch te reflecteren op je houding en op je leerproces. Deze training is voor professionals met een HBO of universitaire achtergrond en tenminste 5 jaar werkervaring.

Wanneer je de training hebt gevolgd, weet je hoe je je persoonlijke performance sterker kunt neerzetten en hoe je effectiever om kunt gaan met anderen: de training richt zich op het verder ontwikkelen van een krachtige performance en een initiatiefrijke houding.

Tijdens de training (3 trainingsblokken van 3 aaneengesloten dagen) wordt ingezoomd op het effect dat je hebt op anderen: hoe kom je eigenlijk over? Waardoor wordt dit veroorzaakt? Welk effect heeft dit? In de training kom je erachter hoe mensen tegen je aankijken, welke invloed jij hebt op anderen en hoe je je performance verder kunt uitbouwen waarbij je gebruik maakt van je sterke punten. Er komen psychologische effecten aan de orde, die herkenbaar zijn in je dagelijkse praktijk. Na afloop van de training krijg je opdrachten mee, die worden besproken tijdens het eindgesprek met je leidinggevende. Onderwerpen die tijdens de training en het eindgesprek aan de orde komen:

  • Persoonlijke performance

  • Patronen in de communicatie

  • Openheid en feedback

  • Feedback geven/ontvangen

  • Assertiviteit

Contact

Voor vragen of een uitgebreide toelichting op deze training kunt u contact opnemen met TOOL Training & Opleiding, telefoonnummer 06 23747308, of e-mail naar: info@tooltraining.nl