Overwin je belemmeringen

Pas op je dertigste begin je te wennen aan jezelf.  

 ~ karel appel ~

 

Gedachten bepalen voor een belangrijk deel hoe iemand zich voelt en gedraagt: in gedachten kunnen belemmeringen opgeroepen worden en daardoor wordt men angstig, onzeker. Sommige angstgedachten kunnen waarschuwen voor écht gevaar, maar deze gedachten zijn in misschien 1 of 2% op hun plaats: alle andere gedachten zijn belemmeringen en angsten die mensen ervan weerhouden om acties te ondernemen en zichzelf te ontplooien. Misplaatste gedachten die je niet helpen.

Om die belemmeringen op te heffen is het belangrijk om irrationele (belemmerende) gedachten te herkennen, zodat deze gedachten vervangen kunnen worden door rationele, die juist helpen om situaties met open vizier tegemoet te treden Wanneer heb ik mij voor het laatst laten belemmeren door mijn negatieve gedachten? Belemmerende, irrationele gedachten herken ik door mijzelf af te vragen: Helpt wat ik nu denk en doe mij bij het behalen van mijn doelen?

Tool training & opleiding illustr-127x300

De training Professional in Ontwikkeling leert je hoe je met meer zelfvertrouwen je eigen belemmeringen kunt overwinnen.

 Neem contact met ons op via 06-23747308 of mail naar info@tooltraining.nl